LOADING

Type to search

Alkotoive on täällä – nämä 3 viiniä tilaisimme

Hyvät viininmieliset, toiveet ovat toteutuneet ja toteutuvat jatkossakin. Alko nimittäin meni ja lanseerasi www.alkotoive.fi-verkkopalvelun, eli toden totta – asiakkaat voivat jatkossa toivoa oman lempijuomansa ihan mihin vain valitsemaansa myymälään. 

Eli jos parasviini.fi ei jo ole kirjanmerkeissäsi ja kalenterissasi ja aktiivisesti mielen päällä, kehotamme laittamaan sen niihin nyt, koska aiomme ehdottomasti vastaisuudessakin etsiä maailman parhaat viinit ja suositella niitä teille. Etenkin, kun voit klikata ne jatkossa melkein naapuriin.

Päätimme uutisen innoittamana listata 3 viiniä, jotka itse aiomme hetimiten toivoa lähi-Alkoomme. Hyllyväleissä nähdään!

1. 1869 Chateau Lafite Rothschild 

Tämä bordeaux täydentää toivottavasti pian toimituksen viinikaappia. Se on vähän vanhaa, mutta kai vielä ihan hyvää. Sanovat, että 1869 oli mainio vuosi kasvun ja sadonkorjuun puolesta, ilmasto kun oli sopivan kuivakka (ja tosi paljon parempi kuin 1867, eli sen vuosikerran voi illanistujaisissa sivuuttaa hyvin mielin). Hintaa Rotschildillä oli vuonna 2010 hieman tyyriimmät 280 251 €, mutta kyllä hyvästä viinistä kaupunkikaksion verran maksaa.

2. Sirpan kotiviini

Kovasti pidettyä seurusteluviiniä maisteltiin -72 Vierukadulla vajan takana, ja toimituksen yhteinen konsensus on, että kaikki siitä kovasti pitivät. Liekö syvä tanniinisuus ja helpostilähestyttävyys johtunut poikkeuksellisen hyvästä juolukkasesongista, Virénin Lassen voitokkaasta viisitonnisesta vai Sirpan visionäärisyydestä, tätä toivomme takaisin ensitilassa.

3. Gik Blue

Se on viiniä mutta sinistä! Ja siksi sitä ei saa EU:n alueella kutsua viiniksi, mutta ihan ehtaa se on! Huutomerkki! Viini on tuotettu valkoisista ja punaisista La Riojan, Zaragozan, Leónin ja Castilla-La Manchan alueiden rypäleistä, ja se saa sähkönsinisen värinsä orgaanisesta, rypäleidenkuorista uutetusta pigmentistä. Tätä! Äkkiä! Kiitos Alko ja sen toiveet!

Liity Paras Viini -yhteisöön!Paras Viini on yhteisö, jossa kiistellään makuasioista, ajaudutaan tilanteisiin ja katsellaan maailmaa valkoisten ja punaisten lasien läpi.
Tags:
parasviini

Kiinnostaako viini ja asiat viinin vierestä?

Olemme parasta, mitä sinulle voi tapahtua.
Paras Viini on yhteisö, jossa kiistellään makuasioista, ajaudutaan tilanteisiin ja katsellaan maailmaa valkoisten ja punaisten lasien läpi.
parasviini

Liity joukkoon

parasviini