LOADING

Type to search

BB, Ensitreffit, Tempparit… Testasimme 6 x parhaat viinit syksyn realityjen kylkeen

Voi syksy ja sen tv-tarjonta! Kun tässä ollaan puoli vuotta istuttu sohvalla, onkin oikein mukavaa istua lisää sohvalla. Emme sano että kaikki olisi hauskempaa viinin kanssa, koska se olisi arveluttavaa, mutta siitä lienee yksimielisyys, että Suomi-reality ainakin on.

Teimme siis palveluksen jokaiselle ja testasimme 6 x parhaat viinit syksyn tositeeveen kylkeen. Ota hyvä asento ja verryttele kaatoranne, tästä tulee yhtä kittaamista ja kyttäämistä.

1. Big Brother ❤️ Chateau Ste Michelle Riesling, 13.49 € / 0.75 l

Jos saisimme päättää, mekin laittaisimme parikymmentä erikoishahmoa suljettuun tilaan sadaksi päiväksi ja tarkkailisimme kameroilla 24/7, joten on mukavaa, että joku tekee sen puolestamme. 

BB on viihdyttävä ja kepeä, eikä ihan silkkaa hulluttelua, vaikka kunnon allasbileitä rakastammekin. Että ihan lähestulkoon kuin dokumenttia katsoisi. Siksi uskallamme väittää, että paras viinipari BB:lle on Chateau Ste Michelle Riesling, puolimakea, helposti lähestyttävä, pirteän hedelmäinen Ritu.

Viidentoista euron pullo näyttää hintaansa kalliimmalta, ellei peräti hienostuneelta. Olemmehan hieman parempaa väkeä, me dokumentaarin ystävät.

Big Brother Nelosella joka ilta. BB:n 24/7-kanavat ovat seurattavissa Ruutu+-tilauksella.

Chateau Ste Michelle Riesling

2. Tanssii tähtien kanssa ❤️ Passi Reali Organico Appassimento, 13.99 € / 0.75 l

Tanssia, eleganssia ja järeitä kattokruunuja. Siitä pidämme. Tanssii tähtien kanssa on palannut laittamaan elämämme koreaksi, tai huomauttamaan, ettei elämämme ole laisinkaan koreaa. Ei ole leninkiä eikä askeleessa kepeyttä. Saati orkesteria olohuoneessa, mikä on omiaan lannistamaan paatuneimmankin optimistin.

Ikävän valaistumisen johdosta totesimme, että Passi Reali Organico Appassimento on ainoa oikea valinta TTK:n oheen. Sen pehmeys hieman pyöristää kovien realiteettien teräviä kulmia ja täyteläinen paahteisuus lämmittää kylmettyneen sydämen. 

Spice it up, Passi Reali, tämä kurja, epäglamoröösi elämä.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa sunnuntaisin klo 19.30.

Passi Reali Organico Apassimentto

3. Ensitreffit alttarilla ❤️ Mayu Reserva Pinot Noir, 15.99 € / 0.75 l

Onhan se ylentävää, sohvalla naureskella partaansa, kun toiset tappelevat häämatkalla Kolille. Kun joko sitä itsekin haluaisi häämatkalle Kolille ja katkeruudesta huutelee, tai sitten elämä on jo yhtä häämatkaa, eikä yhtään tappelua, ja ivaa sitten ihan ilkeyttään.

Valintamme Ensitreffeille on viini tähtien alta, Mayu Reserva Pinot Noir suoraan Chilen Elquin laaksosta. Elqui on lähestulkoon autiomaata, jossa viinintekijä Giorgio Flessati puuhaa viinejään vain Linnunrata seuranaan. Mitä enemmän ihmissuhderealityja katsomme, sitä vakuuttuneempia olemme siitä, että Flessati on tehnyt oikein viisaasti muuttaessaan yksin erämaahan viiniä viljelemään. Miljardi tähteä.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin MTV3:lla klo 21.00.

Mayu Reserva Pinot Noir

4. Temptation Island Suomi ❤️ Astoria Prosecco Extra Dry, 14.98 € / 0.75 l

Juuri kun luulimme, ettei Tempparit voi paremmaksi muuttua, saimme Temptation Island Suomi Suomen – kolome viikkoo hölmöilyä siis, mutta kotoisissa Kainuun maisemissa. Tai siis Thainuun.

Temppareille korkkaamme ehdottomasti pirteän ja hedelmäisen Astoria Proseccon, kiskomme esiin pienet tikkaat ja kiipeämme korkean hevosen selkään. Siellä ylhäällä on sitten hyvä kilistellä ja naureskella tolvanoille lahelaisille ja ajatella olevansa kauheasti parempi, vaikka todellisuudessa olemme kaikki vain pieniä nappuloita suuressa elämän pelissä.

Temptation Island Suomi Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 21.00.

Astoria Prosecco Extra Dry

5. Suurin pudottaja ❤️ Du Kif Rosé, 12.50 € / 0.75 l

Mikäs sen ihanampaa kuin tuore leipä sunnuntaiaamuna, puusauna pitkän viikon päätteeksi, kevään ensimmäinen päivä tai pullo roseeta kun muut punnertavat televisiossa. No eipä juuri mikään.

Nopein tapa korjata huonot elämäntavat on etsiä joku, jolla on vielä huonommat, ja sitten myönnyttää omat huonot tavat sillä, että ainakaan ei mene niin huonosti kuin tuolla tuossa. Koska kukaan meistä ei ole sentään NIIN retuperällä että ihan valtakunnallisessa televisiossa ruodittaisiin, ja juurihan tuossa meni viime viikolla pyörällä toimistolle, voi aivan hyvillä mielin jäädä sohvalle ja toteuttaa tasapainoista arkea huuhtomalla huiviin (kuivaa, toki) Du Kif Roséta.

Suurin pudottaja Suomi Nelosella torstaisin kello 20.00.

Du Kif Rosé

6. Vain elämää ❤️ Penley Estate Phoenix Cabernet Sauvignon, 15.50 € / 0.75 l

Syksy on siitä armollinen, että mihinkään ei tarvitse mennä, ja jos johonkin on joutunut, voi matalalla kynnyksellä ilmaista tahtonsa lähteä kotiin: veskujokislaisittain tokaista vaikka Mä lähden himaan.

Toivomme kyllä, että Vesku hillitsee tendenssinsä poistua paikalta, koska kyllä Suomen liikuttavin illalliskattaus hieman punkkia tarvitsee. Ja punkkua. Siksi suosituksemme Vain elämää -kotikatsomoon on mehevä ja hilloinen Penley Estate Phoenix Cabernet Sauvignon. Se on tyylikäs ja loistava pulloa myöden, ihan kuin tehty holistista syyselämystä täydentämään.

Leipää, lempee ja lämpöö sanoi Korisevan Arjakin, niin hoida sinä loput kaksi.

Vain elämää Nelosella ja Ruudussa perjantaisin klo 20.00.

Penley Estate Phoenix Cabernet Sauvignon

Liity Paras Viini -yhteisöön!Paras Viini on yhteisö, jossa kiistellään makuasioista, ajaudutaan tilanteisiin ja katsellaan maailmaa valkoisten ja punaisten lasien läpi.
Tags:
parasviini

Kiinnostaako viini ja asiat viinin vierestä?

Olemme parasta, mitä sinulle voi tapahtua.
Paras Viini on yhteisö, jossa kiistellään makuasioista, ajaudutaan tilanteisiin ja katsellaan maailmaa valkoisten ja punaisten lasien läpi.
parasviini

Liity joukkoon

parasviini