LOADING

Type to search

Chileläiset viinintuottajat löivät hynttyyt yhteen: syntyi Diandran juontama televisiosarja kahden kulttuurin törmäämisistä ja rakkaudesta

Me rakastamme chileläisiä viinejä. Me rakastamme Chileä. Me rakastamme viiniä.

Väittämistä voidaan deduktoida, että kun nämä asiat yhdistää, syntyy jotain kauhean ihanaa. Ja näin toden totta kävi: syntyi Rakkaustarinoita Chile.

Suomi rakastaa Chileä

Jostain syystä chileläiset viinit ovat olleet jo parikymmentä vuotta suomalaisten megasuosiossa – niin megassa, että se huomattiin jo ihan siellä Chilessä asti. Päättivätpä chileläiset viinitalot sitten tarjota yleisölle sitä, mitä yleisö haluaa: sen sijaan että kilpailisivat keskenään, toivatkin yhteisvoimin Chilen vieläkin lähemmäksi pohjalaisia sydämiämme.

Suomessa ei nimittäin olla rakastuttu pelkästään chileläisiin viineihin, vaan rakastuttu ihan chileläisiin itseihinsä. Laadukkaista viineistään tunnetut Casillero del Diablo, Castillo de Molina, Cono Sur, Viña Mayu ja Viña Tarapacá jäljittivätkin kolme suomalais-chileläistä rakkaustarinaa, ja matka huipentui maaliskuun lopussa Livillä julkaistuun Rakkaustarinoita Chile -ohjelmasarjaan – kunnianosoitukseen rakkaudelle ja onnistumisille kahden kulttuurin yhteensovittamisessa.

Ja Suomi rakastaa myös Diandraa

Diandra Flores sai suomalaiset polvilleen ensiesiintymisellään Idols-kilpailussa. Ja jos aiemmista toteamuksistamme alkaa muodostaa jonkinlaista kaavaa, ei tämäkään ole lopulta ihme: Diandra on isänsä puolelta chileläinen ja äitinsä puolelta suomalainen. Match made in heaven siis, kaikkinensa. Flores olikin itsestäänselvä valinta sarjan juontajaksi.

“Chile on hyvin kaunis maa, joka on täynnä ystävällisiä ihmisiä, musiikkia, värikkäitä taloja ja superhyvää ruokaa kuten empanadoja ja cevicheä”, Flores kuvailee ja jatkaa:

“Rakastan kuulla ihmisten tarinoita, ja oli kunnia päästä mukaan juontamaan ja esiintymään ohjelman ihastuttaville pariskunnille.” Eli eikä siinä siis vielä kaikki – elleivät rakkaustarinat itsessään huuhdelleet kyynelkanavia, on jokaisen jakson lopussa intiimi musiikkiesitys. Että liikututte sitten varmasti.

Suosittelemmekin koko Chilen lämmöllä nappaamaan kainaloon oman kullan ja toiseen esimerkiksi upean, mehevän ja hilloisen (ja eettisesti tuotetun!) Mayu Reserva Carménèren suoraan Chilen tähtitaivaan alta, ja ahmimaan kolmijaksoisen tv-ihanuuden oikein luvan kanssa.

Toim. huom. ohjelman katseluaika Ruudussa on päättynyt 30.9.2020.

Liity Paras Viini -yhteisöön!Paras Viini on yhteisö, jossa kiistellään makuasioista, ajaudutaan tilanteisiin ja katsellaan maailmaa valkoisten ja punaisten lasien läpi.
Tags:
parasviini

Kiinnostaako viini ja asiat viinin vierestä?

Olemme parasta, mitä sinulle voi tapahtua.
Paras Viini on yhteisö, jossa kiistellään makuasioista, ajaudutaan tilanteisiin ja katsellaan maailmaa valkoisten ja punaisten lasien läpi.
parasviini

Liity joukkoon

parasviini