LOADING

Type to search

Haista home, korona – keksimme, miten sinäkin pääset Argentiinaan ja alle 15 eurolla

Eipä tässä juuri ole matkusteltu sitten maaliskuun, ja kaukokaipuu jo pakottaa päätä monessa kodissa. Koska toimituksen mittavat viinitilavierailut ja hulppeat ranskanlomatkin on peruttu, on meillä ollut aikaa ja resursseja muunlaiseen ajatustyöhön.

Siinä pohdiskelun ja luomisen lomassa keksimmekin, kuinka pandemiasta ja rahatilanteesta riippumatta sinäkin voit nyt päästä Argentiinaan.

Askel 1:

Matkan voi aloittaa 364 sijainnista ympäri Suomen. No niin, eli humoristisestihan 364 on Alkon myymälöiden lukumäärä Suomessa, joten 2. askel on…

Askel 2:

Osta Argentiina pullossa. Kuten toinen seuraavista:

  1. Luomu, mehevä ja hilloinen Argento Organic Malbec Reserva, jonka tumma marjaisuus täydentää Kaikkea Grillattua, kuten bbq-marinoituja possunribsejä tai – toimitus sekoaa tästä vuoden ympäri – Wanhaa Kunnon Halloumia.

    2. Toinen toimituksen suosikki lämminhenkiseen Argentiinan-matkailuun on tuhti ja tummasävytteinen Argento Seleccion Malbec. Koska argentiinalaiset viinit sopivat upeasti grilliruokien kanssa ja jostain se paahteisuuselementtikin tarvitaan, kehotamme jälleen olemaan laittamatta grilliä ihan vielä talviteloille ja sen sijaan uhmaamaan ensimmäistä loskaa, koska kuten tosigrillaaja tietää, on sesonki vasta aluillaan. Grillaa siis mureaa Iberico-porsasta, homejuustotäytteisiä herkkusieniä tai, voi kyllä, yllätä toverit ja kannakin pöytään paahdettua paprikaa.

Vilpittömästi toivomme, että pandemia olisi pian ohitse, ja pääsisimme kiertämään maailman viinitaloja sen sijaan, että keksimme hölmöjä huumorijuttuja klikkiotsakkeineen. Mutta tämän parempaa ei nyt ole, joten nosta jalat ylös, laita grilli kuumaksi, empanadat tirisemään ja katso vaikka vuoren kuvaa tietokoneelta. ¡Chin chin

Argento Organic Malbec Reserva
Argento Seleccion Malbec

Liity Paras Viini -yhteisöön!Paras Viini on yhteisö, jossa kiistellään makuasioista, ajaudutaan tilanteisiin ja katsellaan maailmaa valkoisten ja punaisten lasien läpi.
Tags:
parasviini

Kiinnostaako viini ja asiat viinin vierestä?

Olemme parasta, mitä sinulle voi tapahtua.
Paras Viini on yhteisö, jossa kiistellään makuasioista, ajaudutaan tilanteisiin ja katsellaan maailmaa valkoisten ja punaisten lasien läpi.
parasviini

Liity joukkoon

parasviini