LOADING

Type to search

Tags: , ,

Kun me kirjoitimme Korona-aikana viinipäissämme päiväkirjaa, legendaarinen viinintekijä kuvasi koronaviinipäiväkirjaa – katsoimme

Siinä missä Ylen kyselyn mukaan suomalaisten alkoholinkäyttö on korona-aikana itse asiassa vähentynyt (mikä on oikeasti hyvä asia), olemme me täällä Paras Viinin toimituksessa todella tehneet töitä pitääksemme tilastoja korkealla.

Mainitsimme otsikossa päiväkirjoistamme, mutta ne ovat täysin painokelvottomia, joten suomme vastuun tämän omituisen ajanjakson julkisesta dokumentoinnista mieluusti toisaalle, tällä kertaa ikoniselle herralle nimeltään Christian Wylie, joka on vaikuttanut isolla profiililla Etelä-Amerikan viiniskenessä jo kaksi vuosikymmentä.

Nykyään Wylie häärää toimitusjohtajana älyttömällä Bodega Garzón -miljoonaviinitilalla (lue artikkelimme tilasta täältä!) ja tekee videopäiväkirjoja Paras Viini -julkaisullemme. No ehkä ei pelkästään ihan meille, mutta tässä se nyt kuitenkin on.

(Drinkkivinkki: mikäs sopisikaan nettivideoiden kylkeen kivemmin kuin Garzón Albariño Reserva 2019, Garzón Pinot Noir Rosé 2017 tahi Garzón Tannat Reserva 2018. Eipä juuri mikään, sanomme.)

Liity Paras Viini -yhteisöön!Paras Viini on yhteisö, jossa kiistellään makuasioista, ajaudutaan tilanteisiin ja katsellaan maailmaa valkoisten ja punaisten lasien läpi.
Tags:
parasviini

Kiinnostaako viini ja asiat viinin vierestä?

Olemme parasta, mitä sinulle voi tapahtua.
Paras Viini on yhteisö, jossa kiistellään makuasioista, ajaudutaan tilanteisiin ja katsellaan maailmaa valkoisten ja punaisten lasien läpi.
parasviini

Liity joukkoon

parasviini