LOADING

Type to search

Mihin laittaa viinilasi, kun lukee kirjaa? Testasimme parhaat ratkaisut x 3

Niin sitä vain voisi luulla, että sohvalle telakoituminen lempiviinin ja hyvän kirjan kanssa olisi mukavaa. Sellainen siis, kun ulkona ilta hämärtyy ja ilma on kirpeää ja kotona palaa takka ja mihinkään ei ole kiire. Mutta tosilukija tietää totuuden, ja se on kaukana mukavasta.

Viinilasi on nimittäin aina tiellä, tai ehkä oikeastaan kirja, ja optimaalistahan olisi, että kirja ja lasi voisivat olla samaa aikaa (eri) kädessä. Pehmeäkantisen kirjan kanssa tämä onnistuukin, mutta vähääkään raskaamman sarjan lukemistoon siirryttäessä yhtälö on lähestulkoon mahdoton, kun kuitenkin jatkuvasti luemme vähintään tuhatsivuisia kulttuurihistoriallisia merkkiteoksia.

Lähdimme ratkaisemaan ikävää ongelmaa ja kokeilimme puolestasi kolme parasta paikkaa viinilasille, että pystyy sitten rentoutumaan ja sitä kirjaakin lukemaan. 

1. Lasin sijoittaminen kaverille/kumppanille

Ottaa mukavan asennon juuri kuten itselle sopii, kirjan omaan käteen ja viinilasin toisen käteen. Lasia pitelevän henkilön kanssa voi sopia vaikka pienen eleen, jonka havaitessaan tämä ojentaa lasin sinulle. Eleeksi suosittelemme esimerkiksi sormen nostamista, jalkapöydän heilautusta tai ynähdystä, mutta rohkaisemme etsimään omat ja juuri teille sopivat käytänteet. 

Kokeile: Tuhti ja roteva Santa Carolina Assemblage Special Edition, jämerää särmää suoraan Chilestä.

Santa Carolina Assemblage Special Edition

2. Lasin sijoittaminen lattialle

Laita lasi lattialle oikea- tai vasenkätisyydestä riippuen kello kymmeneen tai kello kahteen itsestäsi katsoen. Silloin et joudu kurkottelemaan suotta, vaan heti kättä ojennettaessa lasi on liikeradan varrella. Suosittelemme paljasta lattiaa pystyssäpysymisen optimoimiseksi. Joskus sitä saattaa lopulta löytää itsensä siitä ihan lasin viereltä, mutta käytännöllistäkin se vain on, tavallaan.

Kokeile: Puolikuiva ja kukkainen Gazzera Pinot Grigio Moscato Organic, koska myös syksyssä voi olla pirteää hedelmäisyyttä, uskokaa tai älkää.

Gazzera Pinot Grigio Moscato Organic

3. Lasin sijoittaminen sohvapöydälle tahi jakkaralle

Niin, senkin hassu. Ei siitä lasista koko ajan tarvitse pitää kiinni. Rennosti vain, lasket pöydälle ja istut kuten tykkäät. Suosittelemme lasin sijoittamista pöydälle siksikin, että suhteutettaessa keskimääräisen pienenkin pöydän leveyttä mediaanin viinilasin ympärysmittaan on mahdollista deduktoida, että lasin viereen mahtuu myös pieni välipala.

Kokeile: Viiden tähden tyylikäs huippuviini Chateau Ste Michelle Cabernet Sauvignon 50th Anniversary Edition on nimeltään eräänlainen lukusuoritus ja makuelämyksenä roteva, täyteläinen ja pehmeä, vähän kuin unohtumaton. Jos takkatuli suojassa kirpeältä syysmyrskyltä olisi viini, uskomme, että se olisi tämä.

Chateau Ste Michelle Cabernet Sauvignon 50th Anniversary Edition

Liity Paras Viini -yhteisöön!Paras Viini on yhteisö, jossa kiistellään makuasioista, ajaudutaan tilanteisiin ja katsellaan maailmaa valkoisten ja punaisten lasien läpi.
Tags:
parasviini

Kiinnostaako viini ja asiat viinin vierestä?

Olemme parasta, mitä sinulle voi tapahtua.
Paras Viini on yhteisö, jossa kiistellään makuasioista, ajaudutaan tilanteisiin ja katsellaan maailmaa valkoisten ja punaisten lasien läpi.
parasviini

Liity joukkoon

parasviini