Mutta se ei ollutkaan ihan helppo tehtävä, viinitilan perustaminen karuun chileläiseen erämaahan. Oli oikeastaan kaikkea muuta.
Flessati teki pohjatyötä vuosia, itse asiassa vuosikymmenen, ja koko idea alkoi tuntua kaistapäiseltä. Siellä sitä oltiin, yksin takamailla, tähtiin tuijottelemassa. Mutta palo kyti ja aavistus siitä, että käsillä oli jotain suurta. Kun palaset vain loksahtaisivat paikoilleen.
Lopullinen läpimurto tapahtui, kun Flessati sai avukseen serkkunsa, Aldo Olivierin.
Suuri oivallus oli kokeilla kansainvälisten lajikkeiden viljelyä ainutlaatuisen haastavissa olosuhteissa. Flessatin osaamisen ansiosta uhkapeli kantoi tässä tapauksessa kirjaimellisestikin hedelmää, kun Andien askeettiset olot antoivat perinteisille lajikkeille aivan odottamatonta luonnetta.
Tie kansainvälisille markkinoille ja maailmanlajuiseen menestykseen oli nyt auki.