LOADING

Type to search

Tietosuojaseloste

Yleistä
Asiakkaitamme palvelevana yrityksenä keräämme tietoja asiakkaistamme ja sivustomme kävijöistä. Käytämme myös evästeitä ja annamme tarkempaa tietoa siitä, miten keräämme tietoa käynnistäsi evästekäytännössämme. Tämä on Vinum Import Ab Oy:n henkilötietolain 10 § ja 24 § sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 2.6.2020. Viimeisin muutos 2.6.2020.

Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjä on Vinum Import Ab Oy, Kalevankatu 30, 00100 Helsinki, Finland. Y-tunnus 2196728-8.

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Kimmo Syrjänen, [email protected]

3. Rekisterin nimi

Yrityksen asiakas- ja markkinointirekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeusperuste

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin ja asiakassuhteen ylläpito sekä markkinointi- ja asiakasviestinnän kohdentaminen. Oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on henkilön dokumentoitu, vapaaehtoinen, yksilöity, tietoinen ja yksiselitteinen suostumus tai asiakassuhde taikka muu toimeksianto.

5. Rekisterin tietosisältö ja henkilötietojen säilytysaika

Henkilöryhmät, joiden tietoja voidaan käsitellä ovat meihin yhteyttä ottaneet ja markkinointiluvan antaneet. Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin on tarpeen asiakkuuden mahdollistamiseksi. Muita tietoja säilytämme enintään kaksi vuotta.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja samaan konserniin kuuluville yritykselle esim. asiakasviestinnän parantamiseksi. Tietoja ei julkaista, ellei tästä ole nimenomaisesti sovittu asiakkaan kanssa. Tietoja ei siirretä EU:n ja ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan teknisesti ja fyysisesti. Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. Tietoja käsitellään vain erikseen yksilöityyn käyttötarkoitukseen.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle.

10. Muut oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (nk. oikeus tulla unohdetuksi) ja muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet, kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle.

Evästekäytäntö

Yleistä
Tämä sivu on avautunut uuteen selainvälilehteen tai -ikkunaan. Voit palata avoinna olevaan sivuston ikkunaan tekemään sinulle sopivat evästevalinnat.

1. Tietoa evästeistä

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä sivustoa ja hyväksymällä tämän käytännön annat meille suostumuksesi evästeiden käyttöön. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joissa on usein anonyymi tunniste. Verkkopalvelimet lähettävät kävijän selaimeen evästeen. Sen jälkeen selain lähettää tiedot takaisin palvelimeen aina pyytäessään sivua palvelimelta. Näin verkkopalvelin pystyy tunnistamaan ja seuraamaan verkkoselaimia. Evästeitä on kahta päätyyppiä: istuntoevästeitä ja pysyviä evästeitä: Istuntoevästeet häviävät tietokoneesta kun selain suljetaan. Pysyvät evästeet pysyvät tallennettuina tietokoneessa, kunnes ne erikseen poistetaan tai niiden voimassaolo päättyy.

2. Evästeiden käyttö

Tässä sivustossa käytämme evästeitä kävijä- ja istuntotietojen keräämiseen mm. Googlen, Facebookin, DoubleClickin ja WordPressin eri sovelluksilla. Googlen evästeet auttavat meitä erottamaan uudet ja palaavat käyttäjät, seuraamaan käyntien määrää ja ajankohtia, liikenteen lähdetietoja, istuntojen kestoja ja vierailijatason mukautettuja muuttujia. Facebookin ja Doubleclickin evästeet auttavat meitä kohdentamaan markkinointiviestintää sivujemme kävijöille, sen jälkeen kun he ovat poistuneet sivuiltamme ja arvioimme että tiedosta olisi heille hyötyä. Palvelut tallentavat ja käyttävät näitä tietoja 30 minuutista kahteen vuoteen evästeen tyypin mukaan.

3. Evästeiden estäminen

Voit estää evästeet, jos et halua antaa meille anonymisoituja tietoja siitä miten toimit sivuillamme. Evästeiden estäminen heikentää asiakaskokemustasi, mutta sivustomme toimii vähintäänkin tyydyttävästi ilman evästeitä. Evästeet voit estää sivuston evästetiedotteen ponnahdusruudun valinnoista. Toivomme, että käytät evästeitä ja autat meitä saamaan anonymisoituja ja koottuja tietoja sivustomme kävijöistä ja sen toimivuudesta. Toivomme myös, että hyväksyt markkinoinnin seurantaevästeet, joilla kohdennamme sinulle tietoa tuotteistamme kun se on sinulle ajankohtaista. Jos olet esimerkiksi tutkija ja lataat sivua useita kertoja, niin pyydämme, että käytät vain teknisiä evästeitä, jotta kävijätietomme pysyvät eheinä. Jos haluat yksityiskohtaista tietoa evästeistä ja niiden tunnisteista, niin voi klikata selamisesi osoiterivillä näkyvää lukkoa ja tarkastella evästeiden tietoja selaimen sisäänrakennetussa ikkunassa.

4. Lisätiedot

Jos haluat lisätietoa evästekäytännöstämme niin, ota meihin yhteyttä [email protected]

parasviini

Kiinnostaako viini ja asiat viinin vierestä?

Olemme parasta, mitä sinulle voi tapahtua.
Paras Viini on yhteisö, jossa kiistellään makuasioista, ajaudutaan tilanteisiin ja katsellaan maailmaa valkoisten ja punaisten lasien läpi.
parasviini

Liity joukkoon

parasviini