LOADING

Type to search

Viini vie grillaamisen uusiin ulottuvuuksiin

Olut on totuttu näkemään elokuvissa, tv-sarjoissa ja populaarikulttuurissa perinteisenä grillausjuomana. Aina kun Tony Soprano tai Adam Sandler grillaavat, niin kädessä on takuuvarmasti pullo tai tölkki tunnettua amerikkalaista mallasjuomaa.

Poikkeuksen oluen virkistämiin grillaajiin tekevät televisiosta tutut huippukokit, jotka vannovat menestyksekkään grillauksen perustuvan viinipohjaisiin marinadeihin. Usein he muistavat marinoida myös itseään lasillisella tai kahdella parasta puna- tai valkoviiniä onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi.

Miksi olut sitten on niin usein se ilmiselvä kurkun kostuttaja, kun on aika grillata? On aika tutkia vaihtoehtoja. Testasimme puolestasi neljää upeaa viiniä, jotka vievät grillausnautinnon aivan uusiin ulottuvuuksiin. Älä siis hätäile sen tunturipuroista nostetun tölkin kanssa vaan kokeile ensin ainakin yhtä näistä.

1. Passi Reali Organico Appassimento 2018

Tämän täyteläisen ja voimakkaan punaviinin ääreen on helppo unohtua. Ai niin, ne makkarat! No pahus, vähän kärähti. Onneksi viinin ruokaisa ja lihaisa maku on niin tukeva, että nälkää ei enää huomaakaan. Tämän herukkaisen ja jopa luumuisen maun äärellä on hyvä pohtia stressittömän elämän hienouksia. Ei mutta hetkinen, vaimo ja lapsetkin odottivat ruokaa? Lapset, tänään tilataankin sushia.

2. Merf Chardonnay 2017

Huh, pohjoisen kesän tunnistaa lyhyestä hetkestä, jolloin lämpötila kohoaa yli kymmenen asteen. Onneksi lisälämpöä tarjoaa kuumana hohkaava grilli, jonka sisällä kasvikset, lihat sekä sienet valmistuvat. Samalla voi nostaa lasillisen juuri sopivan viileää, hapokasta ja kuivaa Chardonnaytä huulille ja kokonaisuus on valmis. Monivivahteinen viini aloittaa juhlat suussasi, joka huipentuu grilliherkkujen valmistumiseen ja yhteiseen ruokailuhetkeen ystävien ja perheen parissa.

3. Carolina Assemblage special edition 2018

Eksotiikkaa ja estetiikkaa hyvässä suhteessa. Tämä viini on loistava valinta, kun suunnittelet grillaavasi lihaa ja paljain jaloin haaveilet matkaavasi Chilen jylhissä maisemissa. Se on täydellinen pari esimerkiksi ribsien tai naudanlihan kanssa. Mehevän ja runsaan makunsa ansioista se ei jää toiseksi edes voimakkaasti maustetulle ruualle.

4. Motto Gung Ho Red Blend 2014

Pehmeääkin pehmeämpään menoon sopiva viini, joka varmistaa, että seurustelu sekä grillaaminen on sujuvaa. Tämän Moton myötä muuttuu asenne ja ajatus. Samalla grillaamisesta häviää leipäännyttävä suorittaminen. Lasillinen Mottoa pitää sisällään ajatuksen rennommasta elämänmenosta ja ruoka valmistuu kuin itsestään.

Ota ilo irti kesän nautinnoista ja kokeile ehdotuksiamme tai etsi oma suosikkisi. Paras Viinihän on aina makuasia.

Liity Paras Viini -yhteisöön!Paras Viini on yhteisö, jossa kiistellään makuasioista, ajaudutaan tilanteisiin ja katsellaan maailmaa valkoisten ja punaisten lasien läpi.
Tags:
parasviini

Kiinnostaako viini ja asiat viinin vierestä?

Olemme parasta, mitä sinulle voi tapahtua.
Paras Viini on yhteisö, jossa kiistellään makuasioista, ajaudutaan tilanteisiin ja katsellaan maailmaa valkoisten ja punaisten lasien läpi.
parasviini

Liity joukkoon

parasviini